Hesabınızı sildiğinizde profiliniz, sınav geçmişiniz ve tüm ilerlemeniz kalıcı olarak silinecektir. Bu işlem geri alınamaz.
Google veya Apple ile kayıt olduysanız;
Güvenliğiniz gereği bu işlemi yapabilmek için Uygulamamızı açarak Şifremi Unuttum seçeneğinden hesabınıza bir şifre tanımlamalısınız. Veya doğrudan mobil uygulamamız içerisindeki Profil > Ayarlar > Hesabı Sil menüsünü kullanabilirsiniz.
Google Play Veri Güvenliği Politikası uyarınca oluşturulmuştur.
© 2026 Mutu Sınav Takip